Hestene våre
Hestene våre
Hestene våre brukes til det meste. Vi kjører, hopper, trener dressur og rir turer. I den senere tid har vi prøvd oss litt på akademisk ridekunst.

Cara
Linda kjøpte Cara i 1993 fra Danmark. Cara hadde føll ved foten, Caritha Lundgaard. Cara er født i Østerrike i 1988 og ble kjøpt opp av stutteri Lundgaard. Cara var 5 år da hun kom til Norge. Cara har fått 6 føll, 5 av dem er født her i Norge, en døde dessverre rett etter fødsel, men de andre lever og har det bra!
Cara har en mankehøyde på ca 146 cm. Hun er kåret i Danmark og har en 3 pr. her i Norge. Cara er nå solgt og bor hos noen vi kjenner sammen med en annen haflinger. Hun har det fint og får gå på turer.
Cara
Cara
Lian's Channing

Lian's Channing Lian's Calendula
Camura Camura
Doloris Doloris
Doloris
Doloris er født i 1988 i Østerrike og kåret i Danmark i 1991 og ble kåringsvinner med 81 poeng. Hun er rød med stjernebless. Hun er mor til en kåret hingst, Skovlygårdens Watzespitz, samt flere bra hopper i Danmark. Hun kom til oss i 2006. Hun er innkjørt og innridd og er en snill familiehest. Doloris måtte vi dessverre avlive pga. forfangenhet sommeren 2010.
Mor: Darling
Far: Winterstein
Eier: Anders
Wildkogel Wildkogel
Hingsten vår:

Wildkogel
Wildkogel er født i 1991 i Østerrike kåret i 1994 og ble kåringsvinner og solgt til Danmark hvor han har stått i avl frem til vi kjøpte han til Norge i 2000 og kåret her i 2001 med 2pr 1i kvalitet 41 poeng med 9 på type. Rideprøve 9888. Han er rød med stjernebles (bilde). Han er ca 150 cm og gir store føll med godt fundament. Noe som kan hjelpe den Norske avlen fram.
Wildkogel har tre kårede hingster etter seg, en i Danmark Skovlygårdens Winterlig med 9 på type, han er ca 154cm høy. Den andre hingsten står i Sverige Skovlygårdens Watzespitz. Samt Lians Wilkin her hjemme i Norge. Han har mange bra hoppeavkom også.
Mor: Tamella
Far: Wildspitz
Eier: Linda
Wildkogel har hoppet 80 cm. bane, men han klarer fint mer enn det.
I dressur er han startet i LC, hvor vi vant med 78%, da var jeg fornøyd. Han går øvelser til mer, men vi trener mest for vår egen del hjemme! Han er også brukt endel på jordet, til slodding og harving. Wildkogel er dessverre avlivet. Han ble 25 år gammel.
Lombardo Lombardo
Lombardo
Lombardo er en tyskvarmblods ridehest som kom til oss sommeren 2010. Han er dressur- og spranghesten til Linda.
Index: www.lians.no. Copyright © Lians Haflinger stutteri. All rights reserved. Webdesign: AngelWorks